Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,25 Ft
Euró
385,32 Ft
Font
449,19 Ft
Bitcoin
65,704 $

Australian Open: lezajlottak a páros döntők, botrányhős és kiemelt cseh páros diadalmaskodott

Az Australian Open lassan a végéhez közeledik, a páros versenyek is véget értek. 

...svg content...Fotó: Twenty20
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A férfi mezőnyben Nick Kyrgios és Thanasi Kokkinakis tudott diadalmaskodni, miután két héten át szenzációs teljesítményt nyújtottak. Az ausztrál páros Matthew Ebden és Max Purcell ellen 7:5, 6:4-re győzött a döntőben. 

A showman Kyrgios a döntő után sem hazudtolta meg magát: „Na húzzunk az éjszakába” – mondta közvetlen a játszma végeztével – írja az Origo Soron kívül Donáth Annát sokkolták a Robert Fico elleni merényletről megjelent kommentek

A nőknél az elsőként kiemelt cseh páros, Barbora Krejcikova és Katerina Siniakov nyerte a nyílt teniszbajnokság döntőjét, ezzel a negyedik Grand Slam-trófeájukat gyűjtötték be. 

A duó a kazah Anna Danyilinát és a brazil Beatriz Haddad Maiát verte meg a majdnem három óráig tartó mérkőzésen 6:7 (3-7), 6:4, 6:4 arányban. 

Krejcikova és Siniakova korábban a Roland Garroson (2018 és 2021), valamint Wimbledonban (2018) ünnepelhetett – számolt be az Origo

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

Már a következő szezontól kezdve kiirthatják a VAR-t a Premier League-ből

A Premier League klubjai a következő hónapban tartandó éves közgyűlésükön szavaznak majd arról a javaslatról, hogy a következő szezontól kezdve megszüntessék-e a videóbíró (VAR) rendszert.