Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,814 $

Ennyivel festenek szebben PS5-ön a felújított Uncharted-játékok

Az előző konzolgeneráció legimpozánsabb játékai pazarul futnak a Sony legújabb masináján.

...svg content...Naughty Dog
Konzol/Videójátékok
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Január 28-án jelent meg az Uncharted 4: A Thief’s End, valamint az Uncharted: The Lost Legacy PS5-re felújított változata, amelyek azon túl, hogy megkapták a kötelező 4K-s felbontást, grafikailag is teljesen át lettek dolgozva, így minden eddiginél gyönyörűbb élményt nyújtanak.

A PS4 és PS5 konzolok közötti teljesítménybeli különbségek jól észrevehetőek már az első néhány képkockán. A játékok beállításában egyébként 30, 60 és 120 fps közül választhatunk attól függően, hogy a vizuális élményt, vagy inkább a reszponzív gameplay-t akarjuk előtérbe helyezni. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

A Digital Foundry elemzéséből kiderült, a Naughty Dog stúdió mindkét alkotása natív 120 fps-sel fut 4K felbontás mellett abban az esetben, ha ray tracing nélkül játszunk, azonban ha bekapcsoljuk, még mindig megmarad a stabil 60 fps, ami a next-gen konzolokon elengedhetetlen funkció.

Csupán néhány átvezető során tapasztaltak kieséseket, ám azok sem bizonyultak számottevőnek, a teszt során a game végig tartotta a beígért képkockasebességet, ami jó hír lehet azoknak, akik PS4 után PS5-ön is ki szeretnék próbálni az Uncharted-széria nyújtotta kalandokat, hiszen előző generációs masinákon ezt mindössze 30 fps mellett tehették meg.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.