Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,383 $

Exatlon: Hanna búcsúja érzelmesebb volt, mint gondoltuk? (videó)

Arra nem feltétlen számítottunk, hogy mindenkivel ölelkezni fog Hanna, aki nem éppen a legjobb viszonyban távozott az Exatlon Hungary All Star mezőnyéből.

...svg content...Fotó: Instagram/Szabó-Thomka Hanna
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary All Star negyedik párbaja is lezajlott, és az előző hétvégéhez hasonlóan egy kihívó távozott, így 2-2 az állás a bajnokokkal szemben. A pirosaknál Patrik és Szandi, míg a kékeknél Péter és Hanna búcsúzott, nekik már nincs esélyük a 15 millió forintos fődíjra.

Patrik kiesése okozta a legnagyobb meglepetést, aki elsőként esett ki, bár Hannától is sokkal többet vártunk. Az sem volt a segítségére, hogy a mezőnyben több egyértelműen erősebb játékos is szerepel, így csak idő kérdése volt, hogy mikor esik ki. Soron kívül Hét falut kellett evakuálni a nagy indonéz vulkán villámok szórta kitörése miatt (fotóval)

Ettől független idő előtt pottyant ki, ráadásul a barátnője, Dorka ejtette ki, de nem tudott mást tenni, miután Bálint őt jelölte ki ellenfélnek. Hanna jól kezdett a párbajon, és hamar mindössze két pontra volt attól, hogy megnyerje a párbajt.

Dobtunk egy hátast Christina Aguilera legújabb szexi fotójától

Végül egy mindent eldöntő utolsó kör döntött, aminek a végén Hanna örülhetett jobban, de ez az öröm nem volt felhőtlen. Csalódott volt, hogy Hannának távoznia kellett, és amúgy sincs túl jó passzban, mert úgy érzi, hogy a többség nem kedveli őt.

Lapozó: 1 2

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.