Exatlon: most Dorka fakadt ki, szerinte nemigazán tartják semmire a csapattársai

Fotó: Instagram/Salander Dorina
not image

Takács Petra

2022. január 28. - 17:17

Dorka kifakadt, és azt mondta, hogy nem megy neki a verseny, a csapatba sem illik bele, és úgy érzi, nem szeretik őt a csapattársai.

Valahol várható volt, hogy Dorka és Hanna körül lesznek viták, nagyon hamar kiderült, hogy komoly ellentétekről van szó. A két lány összetart, akikhez részben Kata csatlakozott, bár az ő helyzete más a csapaton belül.

Hanna és Dorka nagyon kilóg a kihívóktól, és az sem segít, hogy az elmúlt napokban rendszeresek voltak a viták körülöttük. Hanna ráadásul beközölte, hogy nem érzi jól magát Dominikán, és távol áll tőle a csapat, de nem akar magyarázkodni, örül annak, hogy kimondta az érzéseit.

Más kérdés, hogy a nézők közül sokan nem fogadták jól Hanna kifakadását, és csak dőltek a róla írt negatív kommentek. Dorka sem panaszkodhat, szintén bőven kap hasonló véleményeket, aki újabb azt mondta, nem megy neki a pálya, és még a csapatba sem illik bele.

Exatlon: rettenetesen érzi magát Hanna, sokaknak elegük van belőle

Kata megjegyezte, hogy mindig vannak mélypontok ebben a játékban, de Dorkát illetően elég régóta tart ez a mélypont… „Az az igazság, hogy úgy érzem, teljesen egyedül maradok ebben a versenyben. Itt van Kata, még akit nagyon szeretek, és nagyon-nagyon sok erőt ad, és ő is már sokkal határozottabban képviseli a véleményét.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.