Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,33 Ft
Euró
389,22 Ft
Font
454,33 Ft
Bitcoin
64,167 $

Még idén megjelenhet az egyik legjobban várt játék Nintendóra

Egy bennfentes iparági szivárogtató szerint a következő Zelda-játék még idén a boltok polcaira kerülhet.

Nintendo
Konzol/Videójátékok

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Rajongók és casual gamerek is imádták a The Legend of Zelda: Breath of the Wildot, amit sokan minden idők legjobb nyílt világú akció-RPG-jének tartanak. Tekintettel arra, hogy elsöprően pozitív véleménnyel voltak a játékról, nem csoda, hogy rengetegen várják a folytatását, amit a Nintendo a 2019-es E3 konferencián jelentett be.

Azóta nem sok minden történt, csak annyi lehetett tudni, hogy zajlanak a fejlesztések, a Gamerant magazin azonban kiszúrt egy hírmorzsát Twitteren, amit az egyik bennfentes körökben jól mozgó szivárogtató, Samus Hunter osztott meg az új epizódról. Soron kívül Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Samus szerint a Nintendo vezetősége két lehetőséget boncolgat: az egyik a 2022-es megjelenés, ami óriási energiát emésztene fel, és rengeteg túlórával járna, a másik pedig egy esetleges halasztás, legfeljebb 2023-ig.

A szakértő hozzátette, vélhetően idén áprilisig születhet meg a végső döntés, így a rajongóknak nem kell már sokat várniuk arra, hogy érdemi információkat kapjanak a játékról.

A 2021-es E3-on bemutatott előzetes révén némi bepillantást nyerhettünk a Breath of The Wild 2 játékmenetébe, többek között megcsodálhattuk az ellenségeket, a környezetet, valamint az új játékmechanikákat – ezek közül a legszembetűnőbbek talán Link új képességei – például a telekinetikus lökés és a szilárd tárgyakon való alakváltás – voltak.