Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,965 $

Horvát Gréta exkluzív interjút adott a válásáról

Meggyes Dávid nem folytatja kapcsolatát Horvát Grétával, akit mindez sokként érte, és úgy döntött, hogy a trauma miatt szakemberhez fordul a kisfiával, ezzel is segítve a feldolgozást.

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gréta a TV2-nek adott exkluzív videós interjúban elmondta, mindenkinek jár a boldogság, és muszáj erősnek maradnia, illetve küzdenie saját magáért. „Erős nőnek gondolom magam, viszont azért vannak nehéz pillanatok, ezt kár tagadni.”

Az esték számára a legnehezebbek, hiszen azokban az órákban ráül a sötétség, és magában marad a gondolatokkal. „Nem könnyű, de nem zuhanhatok magam alá.” Gréta elárulta, hogy a kisfia nagyon érzékeny, és hatalmas nagy trauma számára, amit történt. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Kulcsár Edina Csuti tudta nélkül mutatta be gyermekét az új szerelmének

Nehéz pillanatok még akadnak bőven, ugyanakkor erősnek akar mutatkoznia a kisfia előtt, mivel úgy érzi, példát kell statuálnia. Másodikos kisfiát is megérintette, hogy felbomlott a csapategység, ám az édesanyja mindent megtesz azért, hogy a lelke ne sérüljön, és a lehető legkevesebbet érezze a válásból.

Lapozó: 1 2