Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,83 Ft
Euró
391,11 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
64,597 $

Exatlon: mi történik Kemp Zozo-val?

Már a Dancing with the Stars 2 alatt is sok kritikát kapott az Exatlon Hungary korábbi versenyzője, és noha a dominikai helyszín az ő pályája, nem lehet azt mondani, hogy átütő erővel bírna.

Fotó: Instsagram/Kempf Zozo
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zozo végül nem nyerte meg az Exatlon Hungary régebbi szezonját, de most lehetőséget kapott arra, hogy javítson ezen. Noha nincsenek nagyobb sérülései, igen hektikusan teljesít, és időről időre nagyon simán kap ki.

Ez már a nézőknek is feltűnt, független attól, hogy hatalmas rajongótábora van, akik közül páran kissé elfogultak. Ha az eredményeket nézzük, akkor Zozo nem lehet túl elégedett, és egyelőre csak keresi régi önmagát. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Mindez betudható annak is talán, hogy sok erős versenyző van körülötte, így nehezebben érvényesül. A behúzott végjáték ellenére nem lehetett felhőtlenül boldog, Gabi próbálta megérteni, hogy mi zajlik a csapattársában.

Tóth Dávid újra szerelemes, elárult valamit Laura kapcsán

Zozo igyekezett megnyílni a bajnoknak, és elismerte, hogy fejben nincs mindig ott, ami aggodalomra ad okot. Úgy érzi, későn kapcsol, nincs meg benne az a nagyon erőteljes fókusz, ami kell az Exatlon-hoz.

Lapozó: 1 2