Tóth Dávid újra szerelemes, elárult valamit Laura kapcsán

Fotó: Instagram/Tóth Dávid
not image

Takács Petra

2022. január 28. - 11:11

A Nagy Ő újra szerelmes, de egyelőre nem sokat tudni a titokzatos hölgyről, aki Szalai Laura helyét vette át.

Tóth Dávid tavaly nyáron élete legnagyobb kalandjában vett részt, köszönhetően a TV2 felkérésének, mivel őt választották ki az új Nagy Ő-nek. Végül sikerrel járt, két lány közül kellett döntenie, akik azóta nagyon jó barátnők lettek.

Dávid két hónapot volt együtt Laurával, akinek már új szerelme van, és rendkívül boldogok. Csak rájuk kell nézni, ők valóban összeillenek, míg ugyanez nem működött a sportolóklasszis és a fiatal lány között.

Arra is fény derült az Origo-nak adott interjújában, hogy kapott konkrét megkereséseket, de nem mond mindenre igent. „Nem vágyom mindenképpen televíziós szereplésre, arra mondok igent, amiben látok fantáziát.” – mondta a lap kérdésére Dávid.

Kiderült, mennyit hízott eddig Rácz Jenő felesége a terhesség ideje alatt

„Volt olyan műsor, amire azért mondtam nemet, mert nem láttam benne fantáziát és volt olyan is, amit azért utasítottam vissza, mert úgy éreztem, hozzám nem passzol az a műsor, nem lennék alkalmas rá.” – árulta el, bár az nem derült ki, hogy melyik műsorra mondott nemet.

Dávid számára korábban egyszerűbb volt az ismerkedés a közösségi oldalon, ám amióta az Exatlonban, a Dancing with the Starsban és a Nagy Ő-ben is szerepelt, minden megváltozott, rengeteg üzenetet kap.

„Korábban egyszerűbb volt a közösségi oldalakon ismerkednem, de most annyi üzenetet kapok és annyifélét, hogy egyszerűen lehetetlen minden levelet megnyitni és nem is szeretném, mert tényleg kaptam bolondos üzenetektől a felkínálkozó leveleken át, negatív üzeneteket, kommenteket is az utóbbi időben.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.