Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Részletek a debreceni autós üldözésről: fegyveres szerb testvérpár támadt egy ékszerészre (videó)

Kiderültek a csütörtöki debreceni autós üldözés részletei: egy szerb testvérpár fegyverrel támadott meg egy helyi ékszerészt, és ki akarták rabolni.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság arról számolt be, hogy egy nő szemtanúja volt, amint a két férfi elkezdi ütlegelni az ékszerészt saját üzlete előtt, ekkor pedig azonnal értesítette a rendőrséget, habár a fegyveres támadók ekkor már menekülőre fogták.

Hiába, mivel nem éppen a legközönségesebb színű autóval sikerült menekülni, hanem egy citromsárga autóval, melyet azonnal üldözőbe vettek a rendőrök, miután az egyik járőr percekkel a bejelentés után kiszúrta a feltűnő színű autót. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Ezt követően valódi autós üldözés vette kezdetét, és a rendőrautók szirénázva vették körbe az elkövetőket, akik egy parkoló irányába kanyarodva nekiütköztek egy ott parkoló autónak, ám még ekkor sem akarták feladni: mindketten futásnak eredtek, ám a rendőrök gyorsabbak voltak, s végül mindkét elkövetőt megbilincselték.

Fotó: police.hu

A jelenlegi nyomozati adatok szerint a két férfi nem sokkal a bejelentés előtt ment be az üzletbe, ahol egyikük egy gáz- és riasztó fegyvert szegezett az eladóra, ezt követően pedig ütlegelni kezdték, s bár az elkövetők megpróbáltak zsákmányt is szerezni, a fekete táskába pakolt ékszerek és még a fegyver is ott maradt a menekülés közben.

A rendőrség tájékoztatása szerint az egyik gyanúsított egy 46 éves férfi, a másik pedig az öccse, egy 37 éves férfi, akik mindketten beismerő vallomást tettek a kihallgatás során, ezért őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat is.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.