Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,51 Ft
Euró
389,27 Ft
Font
453,55 Ft
Bitcoin
64,306 $

Exatlon: rettenetesen érzi magát Hanna, sokaknak elegük van belőle

A közösségi médiában keményebbnél keményebb kritikákat kap a kihívók versenyzője, aki nagyon erőteljesen kiverte a biztosítékot.

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Hanna felemás hangulatban tért vissza a pályára csütörtökön, a végjáték második napján, sokat nem változott a helyzet. Ez pedig előnyt adott a bajnokoknak, mert többen nem voltak ott fejben, és ennek meg is lett az eredménye.

Lehel megkérdezte tőle, csillapodtak-e a korábban megfogalmazott érzései, amire azt válaszolta a kihívó, hogy alapvetően nem. Láthatóan nehezen beszélt arról, ami benne van, ugyanakkor örül, hogy 24 órával korábban kiöntötte a lelkét. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Ha versenyben marad, akkor úgy érzi, mindez okkal történik, ha pedig most pénteken kiesik, akkor már így is sok, hogy ott volt. „Azt érzem, hogy óriásit küzdöttem ebben a négy hétben, és ilyen soha életemben nem volt, és remélem, hogy soha nem is lesz, mert rettenetes.”

Vége a várakozásnak: megjelent Majka és Curtis új közös dala

Folyamatosan a könnyeivel küszködött, a felvételeken is látni, ahogy rendszeresen a szemei alá nyúl, hogy visszatartsa a könnyeit. Elmondása szerint jelenleg nem szívesen csinálja ezt az egészet, és azt érzi, hogy alapvetően nem baj, ha ezt más nem tudja átérezni.

Lapozó: 1 2

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Robogósnak csapódott egy autós Pannonhalmán

Újabb és újabb balesetek történnek, most épp Pannonhalmán történt egy robogós incidens, ami miatt mentőket is riasztottak a helyszínre.

Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Egy jólléti ellenőrzésre érkeztek a helyszínre a rendőrök, a házban azonban már csak a nő holttestét találták meg.