Vége a várakozásnak: megjelent Majka és Curtis új közös dala

Fotó: YouTube/Majka official
not image

Takács Petra

2022. január 27. - 20:22

„Jöttem, ahogy jöttem” címen jelent meg a várva várt közös dal, amelynek kapcsán érdekes lesz látni, hogy milyen számokat produkál az első 48 órában.

Az elmúlt években összesen nem volt ennyire eseménydús a hazai bulvárvilág, mint amit az elmúlt hetekben tapasztaltunk meg. Sorra szakítanak, válnak el a sztárpárok, akik közül többen már más mellett élik az életüket.

Meggyes Dávid számtalan támadást kapott emiatt, és a közösségi médiában Stana Alexandrát, az új párját sem kímélték. A Dancing with the Stars táncosa szerint nem szerette el Horváth Gréta férjét, de vannak más vélemények is erről.

Egy biztos, Gréta egyre jobb formában van, lelkileg és testileg is, nagyon megérdemli, hogy újra boldog legyen, ahogyan Csuti is. Curtis egyik legjobb barátja is csak kapkodta a fejét, hogy mik történtek körülötte az utóbbi napokban, köszönhetően annak, hogy a felesége szerelmes lett.

Varga Márk lett a párja, aki már meg is írta neki az első önálló dalát. Ugyan a YouTube-on hatalmasat megy a klip, mindenki láthatja a közösségi médiás véleményeket, amik között jócskán találni durva kritikákat.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.