Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,98 Ft
Euró
392,11 Ft
Font
458,22 Ft
Bitcoin
63,365 $

Exatlon: fontos információk Zalán és Adu állapotáról

Monoki Lehel fontos információkat közölt a nézőkkel Novák Zalán és Adu Laci állapotáról, akik jelenleg nem versenyezhetnek.

Fotó: Instagram/Novák Zalán
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zalán az alapcsapattal utazhatott el Dominikára, de lassan már egy hónapja egy métert sem futott, miközben a negyedik párbajra készül a mezőny. Több néző hazaküldte volna a Farm VIP győztesét, aki szerintük „nyaral” Dominikán, ahelyett hogy futna.

Futna ő, de mivel mint az utólag kiderült, eltörte a lábát, ez nem olyan egyszerű. Ezek után kisebb csoda, hogy nem küldték azonnal haza, míg Dorka megjegyezte, jobban örülne egy olyan versenyzőnek, aki képes futni. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Zalán eddig javarészt csapatkapitányi feladatokat látott el, nem többet, és ez nem mindenkinek tetszett. Olyannyira nem, hogy Dorka, Kata és Hanna nem i s tartják a vezetőjüknek, abszolúte meglennének enélkül.

Vége a várakozásnak: megjelent Majka és Curtis új közös dala

Nos, Zalán állapota sokat javulhatott, mert Lehel bejelentette, hogy hamarosan visszatérhet, már egészen közel van az a nap, amikor újra pályára léphet. Más kérdés, hogy adott esetben újra rásérül-e majd, vagy más baja lesz, mert eddig elég sérülékenynek tűnik, hiszen az első napon a combja mondta fel a szolgálatot.

Lapozó: 1 2