Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,56 Ft
Euró
385,10 Ft
Font
450,68 Ft
Bitcoin
69,685 $

Ilyen most Exatlon-Franciska fenékformája, óriási izmokat növesztett

Ha azok a combizmok beszélni tudnának, valószínűleg hangoskönyvet adnának ki arról, hogyan is jöttek létre.

...svg content...Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindig lenyűgözve nézzük azokat az embereket, akik igazán kitartóak, sokat tesznek hozzá az életükhöz. Az élet rövid, elsősorban amiatt, mert nemigazán éljük meg a pillanatokat, így élhetünk akár 100 évig is, sokszor egy 40 éves sokkal „többet” él, mint egy messze idősebb ember.

Ezen érdemes elgondolkoznunk, és ez nem feltétlen jelenti azt, hogy éljünk a mának, csupán éljük meg a pillanatokat, amik meghatározzák életünk minőségét. Szabó Franciska azon példaképek egyike, aki valóban megéli a pillanatokat, és sokat tesz azért, hogy az élete változzon. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Élete egyik legjobb döntése lehetett, amikor úgy döntött, hogy az Egyesült Államokba költözik, és pankrátornak áll. Egyelőre nem tudni, hogy mit hoz a jövő számára, de mindig fel fogja találni magát, ezt tette az Exatlon Hungary előtt, majd azután is.

Az is kérdéses, hogy ott lesz-e az új szezonban, mert fantasztikus lenne, ha megjelenne a bajnokok között. Valószínűleg már a puszta megjelenésével felrázná a hangulatot, és olyan erős formában van, hogy egészen nyugodtan tarthatnának tőle.

Csuti nem tudná azt megtenni, amit Kulcsár Edina megtett vele az elmúlt hetekben

Ha erre a linkre kattintotok, megnézhetitek, hogy milyen volt a fenék- és combformája reggel. Szép lassan még szálkásabb lesz, de az az izomréteg a lábán olyan szinten tarthatja a térdét, mint semmi más.

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.