Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,165 $

Kulcsár Edina első dala tarol, már 1 millió felett jár a megtekintési szám

Kevesebb mint 48 óra alatt Kulcsár Edina első dala átlépte az 1 milliós megtekintési számot, még azok is belehallgathatnak a klipbe, akik alapesetben ezt nem feltétlen tennék meg.

Fotó: YouTube/Kulcsár Edina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kulcsár Edina első dala egy olyan időszakban került kiadásra, amikor minden róla, a válásáról és az új kapcsolatáról szól. Emiatt még nagyobb lehet az érdeklődés a dal iránt, már csak amiatt is, mert előzetesen azt mondta, a klipből érezni lehet majd, hogy milyen érzések vannak benne.

Edina már a nagy bejelentés előtt úgy döntött, hogy zenei pályára lép, szóval ennek semmi köze nincs a váláshoz. Egy ideje zajlottak a háttérben az előkészületek, és ezen a héten meg is jelent a várva várt klip. Soron kívül Meghibásodás miatt kell kimenteni a halakat egy szegedi tóból

A premiert hétfő délután 5 órára időzítették, és mint az várható volt, a dal hamar elterjedt a YouTube-on. Rengetegen voltak kíváncsiak arra, hogy hogyan is énekel Edina, és borítékolható volt, hogy egyesek keményen fogják kifejezni a véleményüket.

Exatlon: Dorka keményen kifigurázta Zalánt, helyette egy olyan játékosnak örülne, aki fut (videó)

Így is lett, azokon az oldalakon, ahol lehetséges a kommentálás, rengeteg negatív kritikát lehetett olvasni. Edina ezt nem engedélyezi a YouTube-ra feltett videója alatt, és az Instagramon is letiltotta a lehetőséget, míg a Facebookon korlátozást állított be.

Lapozó: 1 2

Százmilliók kényszerülhetnek elhagyni a süllyedő kínai városokat a következő évtizedekben

Kelet-Kína metropoliszaiban nagyon súlyos problémák kezdenek körvonalazódni.