Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,895 $

Az óvintézkedések ellenére, a pekingi olimpián is megjelent a koronavírus

Az óvintézkedések ellenére a pekingi olimpián is megjelent a Covid, a beérkező 246 vendégből már 15 koronavírus-fertőzöttet találtak.

...svg content...Fotó: Twenty20
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A világhírű eseményt alapos óvintézkedések és rendszeres szűrővizsgálatok előzték meg, ez utóbbin a 340 ezer tesztből 72 embert jelentettek pozitívnak.

Majd a szervezőbizottság közleményéből kiderült, hogy a kínai fővárosba érkezett 246 vendég, köztük 23 sportoló mindegyike PCR-vizsgálaton vett részt, s az elmúlt néhány napban újabb 15 esetet azonosítottak, ebből egyikük sportoló volt – írta az Infostart. Soron kívül Folytatódik az F1-es Monacói Nagydíj, kövesd élőben

A Barcelona műtétet javasol Ansu Fatinak, de neki kételyei vannak

A pekingi olimpia jövő hét péntektől február 20-ig tart, ezalatt a résztvevőket továbbra is mindennap tesztelik majd, hogy lehetőség szerint mielőbb kiszűrjék a megbetegedéseket.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.

Dobrev Klárának nagyon ízlett a kőbányai kürtőskalács

A DK vezetője nagyon hálás volt azért, hogy szeretettel fogadták Kőbányán a választások előtt, ami a párt számára különösen nagy fontossággal bír.