Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,264 $

Az Újpest korábbi futballistája hunyt el a ferihegyi úti autóbalesetben

A jelentések szerint a halálos áldozatot követelt autóbalesetben egy fiatal labdarúgó hunyt el, aki korábban az Újpest játékosa volt.

Fotó: Összeroncsolódott személygépkocsi a ferihegyi repülőtérre vezető úton 2022. január 22-én. Egy 23 éves férfi meghalt, 24 éves férfi utasát pedig életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, miután autójukkal egy fának hajtottak. MTI/Mihádák Zoltán
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, újabb halálos baleset történt a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton. A fiatal férfi sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen életét vesztette, már nem tudtak rajta segíteni.

Időközben kiderült, hogy az áldozat egy 23 éves labdarúgó volt, aki korábban az UTE Labdarúgó Akadémia játékosa is volt. Az Index a cikkében arról ír, hogy a Rangadó ponyvalegeny.blog.hu-ra hivatkozva arról adott hírt, hogy az áldozat Kemerle Dániel. Soron kívül Még mindig nem találják a tavaly augusztusban eltűnt 12 éves szolnoki fiút

A fiatal játékos 2015 é 2017 között játszott az Újpestnél, később Vecsésen és Salgótarjánban is megfordult. Az elmúlt szezonban pedig a BLSZ-ben szereplő Csepel FC játékosa volt. A balesetben egy 24 éves utas is megsérült, akit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.