Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,78 Ft
Euró
390,31 Ft
Font
456,60 Ft
Bitcoin
61,296 $

Tolatva közlekedett Pécel főútján egy Nissan sofőrje

Joggal volt kiakadva a kamerás autó vezetője.

Fotó: Twenty20
Epic

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

„Főúton, tolatva, reflektorral, forgalmat fenntartva, több kilométeren keresztül. Előzni nem enged…” – sorolta meglepetten egy sofőr Pécel belterületén haladva, miután egy Nissan egészen elképesztő formáját választotta a közlekedésnek.

A Bp-i Autósok Közösségének csatornájára feltöltött videó leírásában szerepel, hogy a „produkció” végén a tolató autós egy telephelyen állt le, majd még ő mutogatott a kamerás autó sofőrjének. Soron kívül Olajat talált a Mol Tura közelében

Az azóta sem derült ki, hogy főhősünk miért gondolta jónak ezt a megoldást, bár érkezett egy meglehetősen észszerű tipp a videó feltöltőjétől:

„Egy hátramenetben rögzített váltózár, melynek kioldása valami okból nem lehetséges, blokkolhatja a járművet olyan módon, hogy az csak hátramenetben fog tudni haladni, de nem tartjuk valószínűnek, hogy valaki erre vetemedjen.”

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.