Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,68 Ft
Euró
383,91 Ft
Font
450,72 Ft
Bitcoin
69,169 $

Rengeteg magyar háztartásban nincs WC és fürdőszoba

Szomorú képet fest az Eurostat kimutatása a hazai állapotokról, de javulni látszik a helyzet.

...svg content...Fotó: Twenty20
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

A hazai lakosság mintegy 20,4 százaléka, közel kétmillió ember él olyan ingatlanokban, melynek falai penészesednek, tetejük beázott, a nyílászáróik pedig cserére szorulnának. Ez az adat 2018-ban még 22,5% volt, így mára valamivel jobb lett a helyzet.

Nem úgy az átlagjövedelem 60%-át (105 529 forint) el nem érő keresetű honfitársaink, akik közül többen élnek leromlott állapotú épületben, mint a legutóbbi felmérés idején. Fűtési lehetőség szempontjából javulás látszik ugyan, de még így is közel 410 ezer embernek jelent gondot az otthon melegének megteremtése. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Az Eurostat kimutatása szerint a lakosság 1,6%-ának, azaz 156 ezer embernek nincs wc-je és fürdőszobája, ám talán ezen a ponton látható a legnagyobb előrelépés, hiszen 2018-ban még 381 ezer magyarnak kellett nélkülöznie az épületen belül található mosdót – írta meg az Index

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.