Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,780 $

Hivatalossá vált a Samsung Galaxy S22 Ultra februári bemutatója

Beigazolódtak a korábbi pletykák, a dél-koreai gyártó ugyanis megerősítette, valóban a jövő hónapban ránthatják le a leplet a következő generációs csúcstelefonról.

Samsung
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Bár a vállalat még nem erősítette meg a következő Unpacked esemény pontos dátumát, a Samsung Electronics elnöke és az MX Business vezetője, dr. Tom Roh legutóbbi blogbejegyzésében leírta, februárban készülnek a nagyszabású bemutatóra.

A Galaxy S22 Ultra a pletykák szerint átveheti a Galaxy Note20 Ultra modellhez hasonló stílussal ellátott dizájnt, miközben egy beépített S Pen tollat is tartalmazhat, amely a valaha volt legalacsonyabb érintéskésleltetéssel rendelkezhet. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Roh bejegyzésében közölte, az eddigi legátélhetőbb Ultra élményre kell felkészülni, ami egyúttal azt is jelentheti, hogy valóban átnevezhetik az S22-sorozat csúcsmobilját, és már Note-ként dobhatják piacra.

A gyártó azt ígéri, hogy az új zászlóshajóba szerelt kamerarendszer segítségével olyan videókat és fotókat készíthetünk, mint még soha:

Urald a pillanatot olyan erővel, sebességgel és eszközökkel, amelyeket máshol nem találsz. Elvezd az élvonalbeli innovációkat, amelyek az eddigi legokosabb Galaxy-élménynek köszönhetően válnak elérhetővé.”

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.

Videón az Újpest 7-0-s győzelme a Diósgyőr ellen

Egy több mint fontos mérkőzés várt az Újpestre a Diósgyőr ellen, ugyanis a bennmaradás volt a tét, miután veszélybe került az NB1-es tagságuk.