18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,97 Ft
Euró
385,84 Ft
Font
451,01 Ft
Bitcoin
66,989 $

Italozás közben megkéselte rokonát, mert viccelődni merészelt

Vádat emeltek azzal a férfival szemben, aki megszúrta hozzátartozóját, majd verekedést kezdeményezett.

...svg content...Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A 39 éves pécsi nő 2020 májusában hívatlanul megjelent egyik távoli rokonánál, aki aznap ünnepelte születésnapját. Napközben az este tartandó családi összejövetelre készültek. A készülődés során, beszélgetés és italozás közben a vádlott zokon vette az ünnepelt rokon egyik megjegyzését, ezért egy konyhapultról felragadott késsel hátba szúrta – írta az ugyeszseg.hu.

A sértett életveszélyes sérülést szenvedett. Ezt követően a vádlott a konyhaablakon át távozott a lakásból, és az utcán az őt számon kérő egyik szomszéd felé egy téglát hajított, majd verekedni kezdett vele. Soron kívül Robert Fico már képes kommunikálni, folyamatosan javul az állapota

Az elsőfokon eljárt Pécsi Törvényszék a vádlottat – a vádnak megfelelően – életveszélyt okozó testi sértés bűntettében és garázdaság vétségében mondta ki bűnösnek. Ezért 4 év börtönbüntetésre ítélte.

Az ítélet ellen a vádlott és védője felmentés, illetve enyhébb büntetés kiszabása iránt fellebbezett. A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú ítélet helybenhagyására tett indítványt. Az eljárás másodfokon a Pécsi Ítélőtábla előtt folytatódik.