Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,38 Ft
Euró
398,76 Ft
Font
476,46 Ft
Bitcoin
60,884 $

Haaland egy fullos Audival futott be autogramot adni (videó)

Közben épp répát majszolgatott a világsztár, aki mindig nagy figyelmet fordít a rajongókra, hogy boldogok legyenek.

...svg content...Fotó: Twenty20
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Erling Haaland egy ideje áloméletet élhet, Norvégia történetének talán legjobb csatára, és ha így folytatja tovább, minden idők legjobbjai között is ott lehet. A még mindig csak 21 éves futballista, aki 2019 óta válogatott a felnőttek között, elképesztő mennyiségben termeli a gólokat.

A norvég válogatottban eddig összesen 15 alkalommal lépett pályára, és 12 gólt szerzett. Nem panaszkodhatnak rá az edzők, eddig mindenhol szépen termelt, a Dortmund színeiben is ezt teszi, nem csoda, hogy a fél világ sorban áll érte. Soron kívül Gyurcsány Ferenc most nagyon örül

Ez a nyár róla is szólhat, mert erősen valószínű, hogy el fog igazolni, de azt még nem tudni, merre tart. A Real Madrid lehet az egyik célállomás, míg a PSG ajánlata állítólag nem érdekli, nem vágyódik a francia bajnokságba.

Zacher szerint van remény, hiába van ötven napja lélegeztetőgépen Csollány Szilveszter

A Premier League potenciális állomás lehet, ahol szintén szinte mindenki vinné őt. A világ egyik legértékesebb játékosáról szól, aki heti szinten akár 1 millió fontot is kereshet, ami új rekord lenne.

Lapozó: 1 2

Videón, ahogyan Orbán Viktor kiosztja Manfred Webert Strasbourgban

Orbán Viktor miniszterelnök nem hagyta magát Strasbourgban, Manfred Weberrel szemben sem, akit rendesen kiosztott.

Mezőgazdasági vontatónak ütközött egy vonat Bagimajornál

Egy Szentesről Szolnokra tartó vonat üközött össze egy mezőgazdaság vontatóval, ami miatt hosszabb eljutási időre kell számítania az érintett vonalon.