Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,36 Ft
Euró
389,29 Ft
Font
454,50 Ft
Bitcoin
64,278 $

Újabb kiszivárgott renderfotókon tűnt fel a Samsung Galaxy S22 Ultra

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a dél-koreai gyártó februárban tervezi leleplezni újgenerációs készülékeit, köztük az S22 Ultrát is, amit állítólag Note néven dobhatnak piacra.

Illusztráció
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A MySmartPrice portál szúrta ki az egyik bennfentes iparági szivárogtató által közzétett fényképeket a világhálón, melyeken nem más, mint a Galaxy S22 Ultra okostelefon látható teljes egészében.

A csúcsmobil keretébe beépítették az S Pen toll tokját, ami egyébként 2,8 milliszekundumos késleltetéssel lesz ellátva. Soron kívül Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Az S22 Ultra minden bizonnyal 108 megapixeles Super Clear Lens főkamerával, 12 megapixeles ultraszéles lencsével, valamint két darab, egyenként 10 megapixeles teleobjektív szenzorral rendelkezhet, a kamerarendszer pedig támogatni fogja a 12 bites HDR videófelvételt és az automatikus képkockasebességet is.

Az előlapon egy 6,8 hüvelykes, 1440×3088-as felbontású, Gorilla Glass Victus+ védelmet élvező üveggel ellátott AMOLED képernyő található, ami 120 Hz-es frissítési frekvenciával és egy középre helyezett punch hole kivágással rendelkezik, melynek alján egy 40 megapixeles szelfikamera díszeleg. A kijelzőt LTPO technológiával készítették, ami azt jelenti, hogy a frissítési rátát dinamikusan változtatja 1 Hz és 120 Hz között.

Ami a súlyát illeti, a Galaxy S22 Ultra 228 grammot nyomhat majd, és 163,3 x 77,9 x 8,9 milliméteres mérettel érkezhet, ezenfelül megkaphatja a manapság már kihagyhatatlan IP68-as por- és vízállósági besorolást, a hátlapjába beszerelt, 5 000 mAh kapacitású akkumulátora pedig támogatni fogja a 45 W-os gyorstöltést.

Hernádi Zsolt szerint ne is reménykedjünk alacsony üzemanyagárban

A Mol elnök-vezérigazgatója a benzinárak mellett a zöldátmenetről is elmondta véleményét.