Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

G.w.M felesége és Kulcsár Edina már évekkel korábban találkoztak, közös fotójuk is van

Egyre érdekesebb kezd lenni a sztori, és a bulvársajtó egyre több mindent fedez fel, vagy tud meg, részben köszönhetően a közösségi médiának.

...svg content...Fotó: Középen Kulcsár Edina, a Magyarország Szépe - Miss World Hungary 2014 győztese a gálaesten, a közmédia óbudai, Kunigunda úti bázisán 2014. július 20-án. Mellette a második helyezett Katona Gitta (j) és a harmadik helyezett Van den Bosch Sydney (b). MTI Fotó: Illyés Tibor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A vártnál is sokkal nagyobbat robbant Kulcsár Edina és Csuti szakítása, miután az egykori szépségkirálynő bejelentette, hogy új párja van. A nála több évvel fiatalabb G.w.M hódította meg a szívét, és egy ideje együtt vannak.

Többen már most arra tippelnek, hogy nem fog sokáig tartani a kapcsolat, de tény, komoly nyomás alá helyezhetik őket az olvasók, a követők és a rajongók. Nem mindenki örül a kapcsolatuknak, amiről már mindketten adtak ki közleményt. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Nemrég például az derült ki, hogy Edina és Csuti még mindig ugyanazon fedél alatt élnek, illetve januárban ugyanabban a wellnes hotelben tartózkodhatott az új sztárpár. Ezzel még messze nem ért véget a történet, a Ripost kiderítette, hogy G.w.M felesége, Melanie és Edina már évekkel ezelőtt találkoztak egymással.

2014-ben készült is róluk egy közös kép, ami alá G.w.M felesége azt írta, hogy volt szerencséje találkozni Kulcsár Edina szépségkirálynővel. Akkor még csak nem is sejthette, hogy a szépségkirálynő lesz a szerelme későbbi párja.

Hét és fél évvel később megvalósult a fentebb említett forgatókönyv, ami megint csak megmutatja, hogy az életnél nincs nagyobb rendező.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.