Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Neymar lázad, átmenne a Barcához, de Xavi megvétózta

Neymar képes lenne fellázadni a PSG ellen, azonban mielőtt még a Barcához történő átigazoláson gondolkodna, Xavi máris elkaszálta a dolgot.

...svg content...Fotó: Peter Powell
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Barca már egy ideje azon dolgozik, hogy megerősítse csapatát, ennek okán pedig árgus szemekkel figyelik a legígéretesebb játékosokat, habár többnyire inkább azokat, akiket ingyen meg tudnának szerezni. A Barca és a PSG nem a legjobb barátok manapság, ugyanis Messi átigazolása óta kicsit megzuhant a csapat teljesítménye, s bár szereztek pár kiváló játékost, ezt biztosan nem fogják elfelejteni a PSG-nek.

A nyári átigazolási időszakban történt meglepetések után most azonban egy olyan hír látott napvilágot, melyre nem biztos, hogy számítottak a rajongók: Neymar azt vette a fejébe, hogy visszatér a Barcához, s már meg is kereste a klubot, hogy felajánlja szolgálatait. Laporta azonban az El Nacionalnak adott interjújában leszögezte, nem fog belemenni ebbe a témába, mert így is elég érzékenynek számít – tehát jóformán közölte, hogy nem akarja Neymar szerződtetését. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Neymar azonban ennek ellenére is biztosította, hogy hajlandó lázadni a PSG ellen, hogy visszatérhessen a Barcába, ám van még valaki, akinek van beleszólása a dolgok menetébe, aki nem más, mint Xavi. Az edző pedig egyértelművé tette, hogy nem akarja, hogy visszatérjen, sőt, ez az opció egyenesen kizárt részéről.

Xavi részéről pedig azért született meg a döntés, mert bár ismeri a brazilt, és nagyra tartja játékát, de a pályán kívüli, magánéleti dolgai egyáltalán nem férnek bele a Barca szellemiségébe, ezért közölte Laportával, hogy esélytelen, hogy Neymar visszatérjen a Barca színeiben.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.