Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

A PSG-ből rabolna játékost a világ leggazdagabb klubja?

A Newcastle United minden erejével azon van, hogy megerősítse a keretet, miután a szaúdi tulajdonos milliókat öl a fejlesztésekbe.

Fotó: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő
TÉMÁK

A Newcastle az elmúlt hetekben a legnagyobb játékosokat is megkereste annak érdekében, hogy minél erősebb csapatot tudjanak összerakni, ugyanis jelenleg a Premier League utolsó előtti helyét foglalják el, és mindenképpen menekülni akarnak a kiesés elől.

A francia RMC Sport arról ír, hogy kinézték maguknak a PSG kapusát, Keylor Navas-t, azonban a hírek szerint a PSG hallani sem akar az üzletről, ugyanis Navas helyzete jelenleg stabil a csapatban, annak ellenére, hogy Donnarummával kell megküzdenie a pozícióért. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A Costa Rica-i játékos 2019 óta él Párizsban, ebben a szezonban eddig 17 mérkőzésen lépett pályára, miközben az olasz Európa-bajnok kapus 12 alkalommal kapott lehetőséget a PSG csapatában. A Bajnokok Ligájában teljesen kiegyenlített a küzdelem kettejük között, mindkét játékosnak három-három mérkőzés jutott.

A Newcastle United, amely ősz óta szaúdi tulajdonban van, már két szerződést is kötött a téli átigazolási időszakban. Az angol jobbhátvéd Kieran Trippiert 15 millió euróért szerződtette az Atletico Madridtól, míg az új-zélandi támadót, Chris Woodot 30 millió euróért hozta el a Burnley-től.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.