Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,804 $

Exatlon Hungary: így ünnepelték Monoki Lehel születésnapát Dominikán

Komoly meglepetésben volt része Palik László utódjának, aki talán zavarban is volt, mert erre nemigazán számíthatott.

Fotó: Instagram/Monoki Lehel
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary forgatásai jó pár nappal előrébb járhatnak, talán már a következő kieső is megvan, de szerencsére semmi nem szivárog ki a versenyről, így senki sem tudja tönkretenni az élményt.

Aki kicsit is betekintést kaphat a háttérmunkálatokba, az pontosan tudhatja, hogy milyen komoly munka zajlik egy ilyen hosszú forgatás alatt, hiszen hónapokról van szó, mint például egy film esetében. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

Fantasztikus élmény lehet, független attól, hogy nem könnyű, és az ember néha elfárad. Már Nagy Réka és Monoki Lehel is tudja, hogy milyen ez, abszolúte bedobták őket a mély vízbe, és a felszínen maradtak.

Mike Tyson talán pályát tévesztett, egy másik sportágban is remekelne (videó)

Mivel rájuk is sok munka hárul, és nem látogathatnak csak úgy haza az intenzív munkatempó miatt, a születésnapokat is odakint ünneplik. Természetesen a stáb nem feledkezett meg Lehel születésnapjáról, ahogyan a versenyzők sem.

Lapozó: 1 2

Ultranagy felbontású agyi térkép segíthet megérteni az emberi öntudat rejtélyeit

A kutatók legfőbb célja az emberi tudatosságot lehetővé tevő mechanizmusok jobb megértése, valamint a kómában és vegetatív állapotban lévő emberek kezelésének fejlesztése.

A nagybefektetőkkel való küzdelmek ellenére hatalmas nyereségről számolt be a Shell

Miközben az óriásvállalat a nagybefektetőkkel küzd az éghajlati kötelezettségvállalásokért, meglepő módon képes volt növelni nyereségét, ráadásul nem is kis mértékben.