Dollár
395,41 Ft
Euró
412,67 Ft
Font
480,98 Ft
Bitcoin
17,094 $

Mike Tyson talán pályát tévesztett, egy másik sportágban is remekelne (videó)

Fotó: Mike Tyson egykori amerikai profi nehézsúlyú ökölvívó világbajnok érkezik az általa szervezett jótékonysági golfversenyre a kaliforniai Dana Pointban 2019. augusztus 2-án. A torna bevételét a hajléktalanok és a függõbetegek kezelésére fordítják. MTI/EPA/Nina Prommer

Czinder Tímea

2022. január 17. - 13:41

Nem csupán a bokszban tör az élre.

Mike Tyson nevét alighanem mindenki ismeri, a nehézsúlyú világbajnok bokszoló sokak szerint a sportág egyik legnagyobb alakja. A Fox Sport adásában azonban új oldaláról ismerhettük meg a legendát, aki úgy tűnik, nem hiába kapta egykor az „Iron Mike” becenevet.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

A szóban forgó videót Tyson osztotta meg Instagram oldalán, és az látható benne, ahogyan szemtakaróval a fején próbálja eltalálni a tőle pár méterre lévő darts táblát.

Tyson nyila már első alkalommal a táblát éri, a műsorvezetőnő meg is jegyzi, hogy ez ritkán sikerül, és jó előjelnek számít, a következő két dobással azonban teljesen lenyűgözte a közönséget; mindkét nyíl a bullseye külső zöld szektorába talált.

Mivel ez a legtöbbek számára szemtakaró nélkül is remek teljesítmény, Tyson most megmutatta, nem az ökölvívás az egyetlen sportág, amelyben megállja a helyét. A műsorban egyébként azonnal módosítani kellett a toplistát is, Tyson neve került a legfelső helyre.