Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,48 Ft
Euró
388,70 Ft
Font
451,77 Ft
Bitcoin
61,545 $

Egyedül utazott a repülőn, elkényeztették a nyolcórás út alatt

Kai Forsyth egyik legfurcsább és legkellemesebb élménye volt, hogy a British Airways 8 órás járatán elkényeztette a kabinszemélyzet.

Forrás: Pixabay
Külföld

Takács Petra

Szerkesztő

A diák, aki az Egyesült Államokban jár főiskolára, épp hazafelé tartott Derby-be, amikor azt tapasztalta, hogy a British Airways Londonból Orlandóba tartó nyolcórás járatán ő az egyedüli utas, mivel rajta kívül csak a személyzet tartózkodott a repülőn – írta a Dailystar.

Tiktok oldalára is készített múlt hét hétfőn egy videót, amin bemutatta, hogy teljesen üres a fedélzet, ezért leengedte a karfákat és ágyat készített magának négy egymás melletti ülésből. Majd azt is leírta a videó bemutató szövegéhez, hogy „szó szerint nekem adták az összes rágcsálnivalót”.  Soron kívül Nagyot bukott Valter Attila a Giro d’Italia ötödik szakaszán

Az említett videót több mint 170 ezerszer nézték meg, amin Kai azt is bevallotta, hogy utazása egyetlen hátránya volt, hogy nem lehetett business vagy első osztályra átsorolni. A megtekintők szerint a fiatal fiú nagyon szerencsés volt, bár mások ijesztőnek találták a teljesen üres gép látványát.