Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,451 $

Elrabolta a saját lányát az apuka, mert nem akarta, hogy beoltsák koronavírus ellen

Már korábban is lehetett tapasztalni, hogy egyes oltásellenesek akár az őrület határát súroló módon képesek ellenkezni a vakcina felvételével szemben.

Fotó: Twenty20/89Stocker
Észak-Amerika

Nagy Noel

Szerkesztő

Arra viszont nem nagyon volt példa, hogy valaki a saját párjától féltse annyira a gyerekét, hogy inkább elrabolja őt. Pontosan ez történt azonban a kanadai Saskatchewan tartományban, amelyről a CBC televízió számolt be.

A kanadai oltásellenes apuka még novemberben vitte el a saját lányát egy ismeretlen helyre, mert nem akarta, hogy a hétéves kicsit beoltsák koronavírus ellen. Az anyuka azóta nem tudta felvenni a kapcsolatot a lánnyal, ezért inkább a sajtóhoz fordult: Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

„Csak hét éves, itthon kell lennie. Csak annyit akarok, hogy itthon legyen”

Az aggódó anyuka elmondása szerint a volt férjével már több éve elváltak, lányuk pedig egy helyi általános iskolába járt, ahol az anya dolgozott, így vele töltötte a legtöbb időt. Az apukával is voltak találkozók, általában egy 300 kilométerrel arrébb lévő kis faluban.

Az anyuka be akarta oltatni a fiatal lányt, miközben az apuka nagyon nem, ennek pedig az lett a vége, hogy az apa egy ismeretlen helyre vitte a kislányt és azóta nem adott életjelet magáról. Az édesanya elmondása szerint november 21-én beszéltek utoljára, azóta semmi kapcsolatot nem tudott létesíteni vele.

Sasketchawan tartomány két bírósága is már parancsba adta, hogy azonnali hatállyal haza kell vinni a lányt, azonban ezt nem tette meg. Az édesapa azonban a múlt héten megjelent egy online talkshowban, amely egy Kanada szerte hírhedt oltásellenes műsor.

A talkshowban többek között összeesküvés-elméletekről beszéltek a vakcinákra vonatkozóan, a műsorvezető pedig megdicsérte az apukát, hogy milyen felelősségteljesen jár el. Az édesapa felbukkanási helye azonban ismeretlen és egyelőre nem is sikerült lekövetni.

A legaggasztóbb és egyben leggyomorforgatóbb részlete az esetnek, hogy az apuka valószínűleg teljes agymosást tartott a kislánynál. Ha viszont nem erről van szó, akkor a talkshow erejéig betaníttatott vele egy szöveget, ugyanis a műsorvezető egy ponton megkérdezte, fel akarja-e venni az oltást:

Meg tudja változtatni a DNS-emet. Szerintem ezt Isten nem akarná. Ettől beteg lehetsz és meghallhatsz” – mondta a kislány, a műsorvezető pedig örömmel konstatálta, hogy milyen édesen sokat tud a kislány.

Az édesanya jelezte, hogy továbbra sem adja fel a keresését lánya után és minden követ meg fog mozgatni annak érdekében, hogy hazakerüljön.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.