Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Az Antarktiszt vizsgálta Google Térképen, „lebegő UFO-ra” bukkant

A Reddit-felhasználó közzé is tette a műholdas felvételen látott furcsa objektumról készült képernyőfotót.

Fotó: Twenty20
Epic

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A férfi épp Antarktiszt vette szemügyre a Google Térképen, amikor a műholdas felvételen észrevett egy furcsa tárgyat a sziklák felett, ezért jó internetező módjára rögvest segítséget is kért a többi Reddit-felhasználótól, hogy segítsenek neki kideríteni, mégis mi lehet a képen.

A férfi szilárd meggyőződése szerint a felvételen egy lebegő UFO látható, erről pedig természetesen egy képernyőképet is készített: a képen egy fehér, henger alakú objektum látható, barna háttérrel, mely egyébként egy közönséges sziklának tűnik, a havas föld szélén. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az ominózus képernyőfelvétel Leesoy jóvoltából

Ha esetleg kíváncsi vagy az objektumra, itt 74.0322S, 22.4506W találod a Google Térképen. A @Leesoy nevű felhasználó szerint a tárgy egyértelműen egy lebegő UFO, de a biztonság kedvéért kikérte a többi internetező véleményét is az ügyben.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.