Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,92 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,06 Ft
Bitcoin
62,961 $

Christina Aguilera mellerős képétől még az internet is kihagy

Hiába telt el több évtized Christina Aguilera pályafutásának kezdete ott, egyvalami nem változott, az a belőle áramló minőségi erotika.

Fotó: Christina Aguilera amerikai énekesnő az amfAR (Amerikai AIDS-kutatási Alapítvány) Los Angeles-i jótékonysági gálaestjén 2019. október 10-én. MTI/EPA/Etienne Laurent
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ha mindent a számok alapján néznénk, fele annyira sem lennénk boldogok, mint általában, és ez már csak amiatt is rossz hír, mert valóban rengeteg a boldogtalan ember. Ez sok esetben köszönhető annak, hogy túl nagy hangsúlyt fektetünk a számokra.

Nincs értelme ennyire befolyásolni magunkat, ha a korunkra tekintünk, mert az idő telik, és a végén mindig ő nyer. Senki sem halhatatlan, és ez így van rendjén, de tehetünk az öregedés ellen, részben képesek vagyunk azt lassítani. Soron kívül Napos, csapadékmentes kedd vár ránk

Ebben sokat segít az is, hogy pozitívan fogjuk fel a dolgokat, és nem lehetetlen jobbnak lenni, mint húszévesen. Vegyük példának Christina Aguilerát, aki tavaly decemberben töltötte be a 41. életévét.

Stana Alexandra beszédes képpel indította a hétvégét

A világhírű amerikai énekesnő, aki a 80-as évek hajnalán született New Yorkban, 1992 óta aktív a szakmában, tehát nagyon korán kezdte. Egészen más karakter lett a 2000-es évek elejéhez képest, de még mindig piszkosul szexi, és a hangja kivételes, őt is nagyon kedveljük.

Lapozó: 1 2