Stana Alexandra beszédes képpel indította a hétvégét

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
not image

Takács Petra

2022. január 15. - 11:38

Miközben az egész bulvársajtó arról szól, hogy Stana Alexandra lehet Meggyes Dávid új párja, a formás énekesnő rendesen beindította a hétvégét.

Várható volt, hogy a bulvársajtó kiemelten fog foglalkozni Horváth Gréta és Meggyes Dávid válásával. Úgy tűnik, ez egy ilyen időszak, több sztár is szétment az utóbbi időben, akikre nem is számítottunk volna.

Legutóbb Kulcsár Edina és Csuti jelentette be, hogy külön utakon folytatják tovább, de a gyerekek érdekében természetesen a lehető legtöbbet fogják kihozni a helyzetből. Csuti közben megerősítette, hogy nincs szó harmadik félről, nem emiatt váltak szét.

A másik oldalon Meggyes Dávid körül azonban számtalan olyan pletyka kering, hogy több nőnek is csaphatta a szelet. Ezekre a pletykákra egyelőre külön nem tért ki, míg az állítólagos új párja, Stana Alexandra megerősíteni és cáfolna sem akarta, hogy együtt vannak.

A Dancing with the Stars táncosa is kapott pár kemény kritikát a hírek hallatán, míg Gréta teljesen magába zuhant. Elárulta, hogy szakemberhez fordul, nemcsak a saját lelki fájdalmai miatt, mert a gyermeke is nehéz időszakot él át.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.