Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,780 $

Csak lazán: Curtis és Majka az egyik leghíresebb futballstadionban

Az érdeklődés is közös a futballban, ráadásul nemzetközi szinten is, ha nem csal az emlékezetünk.

Fotó: Curtis (Széki Attila) és Majka (Majoros Péter, középen, b-j) az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón 2021. augusztus 14-én. A 45. EFOTT-fesztivált augusztus 11-15. között rendezik a Velencei-tó északi partján fekvő településen. MTI/Vasvári Tamás
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis és Majka duója még mindig brutálisan erős, hiába a nehezebb időszakok. Megbeszélték a dolgokat, akkor is, ha úgy tűnt, hogy ebből a közeljövőben nem lesz békülés, márpedig lett.

A rajongók nagyon boldogok voltak emiatt, és nemcsak a koncertek, a közös dalok okán. Szimplán örültek annak, hogy a két jó barát meg tudta beszélni a múltat, azt maguk mögött hagyták, és azóta ismét közösen haladnak előre. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Majkának és Curtisnek is van egy teljesen egyéni karrierje, szóval duplán sikeresek. Vannak, akik külön-külön szeretik őket, míg másik ketten együtt, és a többség szólóban és együtt is ugyanúgy szereti a két sztárt.

Majka és Puskás Peti keményebb levele után Puzsér ismét posztolt

Mindketten imádják a futballt, Curtisnél nem sok nagyobb Újpest-drukker lehet, és ha jól emlékszünk, szimpatizálnak a mostanában ismét sok sebből vérző Manchester Unitddel, ami azonban még így is talán a világ legnagyobb klubja.

Lapozó: 1 2

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Videón Haaland mesternégyese a Manchester City meccséről

Haaland nagy napon van túl, ugyanis mesternégyest szerzett a Manchester City legutóbb mérkőzésén, amivel válaszoltak az Arsenal üzenetére.

Vasárnap délután ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban

Miután az elmúlt időszakban Szoboszlai Dominik nem egyszer a kispadról állt be, nem lehet tudni, hogy Klopp a nagy rangadó idején milyen formában számít rá.