Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,81 Ft
Bitcoin
63,969 $

Oroszország már vizsgálja, hogy gyorsbevetésre is alkalmas-e a hadserege

Folyamatosan ott lóg a levegőben az ukrajnai invázió veszélye, amelyet az orosz katonai tevékenységek csak fokoznak.

Fotó: EPA/Orosz Védelmi Minisztérium Sajtószolgálata
Európa

Nagy Noel

Szerkesztő

Az orosz védelmi minisztérium bejelentette, hogy megkezdték a Távol-Keleten állomásozó hadseregeinek téli átvizsgálását – írja az RT. Mindezt éppen akkor, amikor Moszkva és a NATO között kemény, de eredménytelen tárgyalások zajlottak le.

A védelmi minisztérium bejelentette, hogy a Keleti Katonai Körzetben – amely Szibéria és a Japán-tenger közötti jelentős területet fedi le – állomásozó haderőik éppen alapos vizsgálatokon esnek át, hogy biztosítva legyen a harci felkészültségük. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A minisztérium elmondása szerint a katonák különböző teszteken esnek át, köztük élő lőgyakorlatokon. A hangsúlyt azonban mégis arra fogják fektetni, hogy a hadsereg készen álljon a gyorsbevetésre.

Szergej Sojgu védelmi miniszter pedig bejelentette azt is, hogy a hadgyakorlatokat nemcsak a távol-keleti seregek körében tartják meg, hanem a nyugati, azon belül is az ukrán határhoz közeli seregek is átesnek rajta.

Ez pedig azért is kifejezetten aggasztó hír, mert látszólag zátonyra futottak a tárgyalások Oroszország és a Nyugat között, ebből kifolyólag erősen megnőtt a veszélye, hogy a Kreml inváziót indít Ukrajna ellen.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.