Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,54 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
452,92 Ft
Bitcoin
63,230 $

Exatlon Hungary: „Jaj, de ez az Iza amúgy mit forgatja meg a dolgokat?”

Úgy tűnik, Rákóczi Reninél nem lett kedvenc Ujvári Iza, akinek ki kell jelölnie, hogy ki fog párbajozni Szandi mellett.

Fotó: Instagram/Ujvári Iza
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary All Star idei szezonja merőben eltér a korábbiaktól, még akkor is, ha ugyanaz az alapkonstrukció. A bajnokok között nincs meg igazán az összhang, és az a régi tűz sem látszik igazán.

Ez pedig egyre többe kerülhet számukra, kivéve, ha később az esetleges feltöltéssekkel az új játékosok felrázzák őket. Egy héttel ezelőtt kizárólag a bajnokok párbajoztak, miután a kihívók mindkét napot behúzták. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

Ezzel biztossá vált, hogy egy bajnok azonnal el fogja hagyni Dominikát, és így is lett, Patrik volt a távozó. Mos annyiban változott a helyzet, hogy mivel egy napot nyertek a végjátékon, a kihívók is két versenyzővel fognak párbajozni.

Exkluzív felvételek Cristiano Ronaldo magánéletéről, itt a várva várt nagy előzetes

Ezúttal is Ujvári Iza fog választani a bajnokoknál, és teljesen kézenfekvő lenne, hogy Renit kellene kiküldenie, mert egyrészt igen rosszak a statisztikái, másrészt ez talán egy lökést jelenthetne számára.

Lapozó: 1 2

Lázár János Debrecen, Nyíregyháza és Miskolc után Szeged felzárkózását tűzte ki célul

Lázár János építési és közlekedési miniszter a dél-alföldi régió fejlesztésének prioritását hangsúlyozta egy makói sajtótájékoztatón.