Clouds
21 Budapest
Dollár
359,33 Ft
Euró
389,68 Ft
Font
443,60 Ft
Bitcoin
22,819 $

Exkluzív felvételek Cristiano Ronaldo magánéletéről, itt a várva várt nagy előzetes

Fotó: A portugál Cristiano Ronaldo a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjének Belgium-Portugália mérkőzésén Sevillában 2021. június 27-én. MTI/EPA/AFP pool/Lluis Gene
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Christiano Ronaldo párja, Georgina Rodriguez nemrégiben bejelentette, hogy az életükről szóló dokumentumfilm sorozatuk január 27-étől látható a Netflix műsorán.

A 27 éves argentin származású nő a Netflix spanyol Instagram oldalán tudatta a hírt a rajongókkal, méghozzá egy rövid előzetessel, melyben láthatunk néhány pillanatot az életéről, és amelyben ő, és férje is megszólal. A feleség így nyilatkozott a videóban: „Sokan ismerik a nevemet, de csak kevesen tudják ki is vagyok igazából.”

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A The Sun beszámolója alapján, a fiatal nő beszél majd többek között a Manchester United legendával közös életéről, az áprilisban született ikreikről, és hogy miben változott az élete, amióta Ronaldo az élete részévé vált.

Azt is hozzátette, hogy sosem fogja elfelejteni, honnan indult, hogy mennyi mindent köszönhet a családjának, és hogy saját bőrén tapasztalta meg milyen nincstelennek lenni, illetve olyasvalakinek, akinek mindene megvan a világon.

Kapaszkodj, kopasz lett ByeAlex, és úgy néz ki, mint Neo a Mátrixból

A sorozat Az én vagyok Georgina nevet kapta (Soy Georgina), a hírek szerint az összes epizód január 27-én érkezik és hat részből áll majd. Georgina azt is bevallja majd a show-ban, hogy 5 évvel és három közös gyermekükkel később még mindig arra vár, hogy Ronaldo feltegye a nagy kérdést, illetve azt is, hogy családjukkal imádnak Angliában élni, méghozzá egy 3 millió fontos cheshire-i kastélyban.

Lapozó: 1 2