18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,295 $

Szexuális erőszak Óbudán, megrázó történet a III. kerületből

Tavaly áprilisban történt az incidens, amikor egy férfi a HÉV Aquincum megállóhelyének közelébe csalta, majd halálos fenyegetéssel kényszerítette szexuális cselekményre az áldozatot.

...svg content...Fotó: Magyarország Ügyészsége
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A vádirat szerint a 25 éves férfi az élettársa, egy nő fotójával regisztrált egy társkereső oldalon, ahol nőkkel ismerkedett, s ennek kapcsán ismerkedett meg az áldozattal, akivel a levelezéseik után 2021. április 4-én beszéltek meg találkozót a délutáni órákban, egészen pontosan a H5-ös HÉV III. kerületi, Aquincum megállójához.

A sértett a helyszínre érve üzenetet küldött a vádlottnak, aki azt hazudta, hogy egy sérült macskát talált, ezért egy közeli boltba ment segítségért, a holmiját pedig rábízta egy fiúra, akit az Amfiteátrumnál talál, utalva itt saját magára. Ekkor a sértett minden gyanú nélkül felkereste a vádlottat, akit a levelező partnere által említett fiúnak gondolt, majd beszélgetni kezdtek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Amíg együtt várakoztak, a férfi különböző okokra hivatkozva többször magára hagyta a nőt, hogy az álprofil segítségével újabb üzeneteket tudjon küldeni, ezzel a helyszínen tartva őt. Az egyik ilyen távollét után visszatérve a férfi magához húzta, és ölelgetni kezdte a nőt, aki eltolta magától és azonnal a HÉV megálló felé indult. Ekkor azonban a férfi megragadta és a földre rántotta a nőt, dulakodás közben pedig megfenyegette, hogy megkéseli, ezután szexuális cselekményre kényszerítette.

A halálra rémült nő időközben megtalálta és felvette a földről a sniccer pengét, ami dulakodás közben kiesett a férfi zsebéből, azzal pedig a vádlott combja felé szúrt. Ekkor a nőt hanyatt lökte, majd átkarolta a nyakát, miközben a sértett segítségért kiáltott. A kiáltást szerencsére meghallotta egy járókelő, aki rákiáltott a férfira, ennek hatására a férfi elengedte a nőt, majd elmenekült – jelentette Magyarország Ügyészsége.

A helyszínről képek is készültek, majd a Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség a vádlottal szemben szexuális erőszak bűntette miatt nyújtott be vádiratot, és indítványt tett egy korábbi hasonló ügyben, ami szintén a férfihoz kapcsolódott, ezáltal kérvényezte a kiszabott 1 év 10 hónap időtartamú börtönbüntetés végrehajtásának elrendelését.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A nyári szünet előtt még egy hosszú hétvége kedvez az utazókedvűeknek: a pünkösdi hosszú hétvége közel annyira népszerű, mint a húsvét volt.

Szentkirályi Alexandra Gyurcsány odaszólása miatt lépett be a Fideszbe

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök odaszólása miatt lépett be a pártba Szentkirályi Alexandra, aki azóta kormányszóvivő is volt.