Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
64,133 $

Rácz-Gyurciza Dóri átugrott Puskás Bogihoz, arcmaszkokkal lazultak

A két feleség nagyon lazára vette a figurát, valószínűleg jókat beszélgettek, nevetgéltek a közösen eltöltött idő alatt.

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Nyerő Páros az egyik legnépszerűbb műsor idehaza, az RTL Klub már több évadot is indított belőle. Az alapkoncepció szerint sztárpárok küzdenek meg egymással, és közben megvan a lehetőségük arra, hogy adott esetben javítsanak a kapcsolatukon.

Sokszor nem is a verseny viszi el a hangsúlyt, hanem az a fajta fejlődés, amit a párok mutatnak. Rendkívül érdekes őket ebben a helyzetben látni, és azt, hogy egyes párosok mennyire nem jönnek ki más párosokkal. Soron kívül Szorosabbra fűzi szakmai kapcsolatait a magyar és a török versenyhatóság

Két évvel ezelőtt Rácz Jenő és Gyuricza Dóri nyerték meg a versenyt, nem is akármilyen módon. A sok élmény mellett nyertek egy igazi barátságot is, ugyanis nagyon jóban lettek Puskás Petiékkel.

Gelencsér Timi élete egyik legszexibb bikinis képe

A sors apró és annál különlegesebb fintora, hogy azóta Dórit és Bogit is eljegyezte a párja. Sőt, szinte egyszerre házasodtak össze, majd nem sokkal később Dóri várandós lett, és hamarosan megszületik a kislánya.

Lapozó: 1 2

Hatalmas robbanás történt egy katonai bázison, 20 kambodzsai katona meghalt

Legkevesebb 20 kambodzsai katona vesztette életét egy katonai bázison bekövetkezett robbanás következtében.