Clouds
21 Budapest
Dollár
359,70 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
433,54 Ft
Bitcoin
23,487 $

Gelencsér Timi élete egyik legszexibb bikinis képe

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vannak képek, amikbe képtelenség belekötni, és ez talán pontosan ilyen, abszolúte visszaadja Gelencsér Timi különleges személyiségét.

Gelencsér Timi még mindig fiatal, élvezi az életet, kihasználja az adandó lehetőségeket, és közben sokat dolgozik. Rengeteget tett azért az elmúlt években, hogy elérjen oda, ahová mindig is szeretett volna.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Az élete olyan, mint amilyennek megálmodta, és nagyon sokan kedvelik őt, a közösségi médiás számok is ezt erősítik meg. A TV2 egyik legnagyobb sztárja lett, legutóbb már műsorvezetőként dolgozhatott a Dancing with the Stars 2 ideje alatt.

Az idei év merőben másképp kezdődött számára, hiszen nem utazott el Dominikára, ahol az elmúlt három esztendőben hónapokon át versenyzett, vagy épp riporternőként tevékenykedett. Ezeket a feladatokat Nagy Réka vette át tőle, Timire új kihívások várnak, de egyelőre nem tudni, hogy hol és mikor láthatjuk őt legközelebb a TV2-nél.

Hatalmas tömeg állt Horváth Gréta mögé, nők és férfiak egyaránt: ismét üzent

Az egykori szépségkirálynő rendre lenyűgözi a követőit, ami nem csoda, mert róla nem lehet rossz képet készíteni. Amikor pedig bikinit húz, hirtelen minden megváltozik, és még több like érkezik a bejegyzésekre.

Lapozó: 1 2