Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Kiszáll a Real Madrid a BL-győztes védő körüli huzavonából

Egy időben a spanyol fővárosi alakulat tűnt a legesélyesebbnek arra, hogy Antonio Rüdigert szerződtessék, az ügy azonban több fordulatot is vett.

...svg content...Fotó: EPA/Facundo Arrizabalaga
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Antonio Rüdiger szerződése nyáron fog lejárni, a Chelsea pedig minden bizonnyal nem fog akkora fizetésemelést megadni a német játékosnak, mint amennyit követel, ami akár 300 ezer euró körüli heti összeg is lehet.

Rüdiger ezért más klubokkal kezdett tárgyalásba, köztük a Manchester Cityvel, a PSG-vel, a Tottenhammel, a Juventusszal és a Real Madriddal is, azonban mindegyik klub esetében aggályt okoznak a nagy igények. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

A Bayern München már idő előtt kiszállt ebből a történetből, most pedig a DefensaCentral beszámolója szerint a Real Madrid is úgy döntött, hogy eláll Rüdiger szerződtetésének szándékától.

A blancók ugyan nagyon örültek annak a ténynek, hogy a német védő ingyen igazolható a nyáron, azonban a jókor, 12 millió eurós éves fizetést nem kívánják megadni, hogy ne boruljon fel az öltözői egyensúly a fizetések tekintetében.

Antonio Rüdiger jövője ezért továbbra is kérdéses, ha csak nem adják meg az igényelt fizetését, akkor mindenképpen lejjebb kell adni a követelésekből. A Thomas Tüchel alatt remek formát mutató német ugyanis nincs olyan magas polcon sokak szerint, hogy ekkora igénye legyen.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.