Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,93 Ft
Euró
385,46 Ft
Font
451,09 Ft
Bitcoin
69,695 $

Már harmadjára kapja el a koronavírust a hagyományos gyógymódokat éltető alelnök

Nem nagyon jöttek be eddig a különböző népi, törzsi szokásokon alapuló gyógymódok a koronavírus ellen, amit Bolívia alelnöke a saját bőrén tapasztal.

...svg content...Fotó: EPA/Stringer
Epic

Nagy Noel

Szerkesztő

David Choquehuanca ugyanis immáron harmadjára szedi össze a koronavírust, vele együtt pedig a bolíviai kormány hat tagjának lett pozitív a koronavírus-tesztje ezen a héten – számolt be a kormány bejelentése alapján az AFP.

Choquehanca mindössze egy dózisnyi koronavírus-vakcinát vett fel, így még csak nem is tekinthető teljesen beoltottnak. Az alelnök múlt hónapban egyébként bejelentette, hogy kétszer esett már át a fertőzésen és a „hagyományos gyógymódoknak” köszönhetően épült fel. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Az alelnök elmondása szerint egy gyömbért, hagymát, fokhagymát, mézet és kurkumát tartalmazó turmixot fogyasztott el reggelente, valamint citromos mézet evett. Ezen felül elmondása szerint bikarbonáttal kevert kokacserje-leveleket rágcsált, amely szintén a tradicionális gyógymódok közé tartozik.

Choquenhanca közölte, hogy megszerezte már a védettséget a fertőzés ellen természetes immunitás útján, de fel fogja venni a vakcinát, hogy befejeződjön az ezt övező botrány. Az alelnök egyébként a Bolíviában őshonos Aymara törzs tagja, amely körében jelentős az oltásokkal való szkeptikusság.

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.