Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,62 Ft
Euró
398,91 Ft
Font
476,42 Ft
Bitcoin
61,788 $

Isco ledobta az atombombát: kész megegyezni a Barcával az átigazolásról

Ez az a momentum, amikor a Real Madrid vezetősége szívroham közeli állapotban lehet.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Kiko Huesca
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint kiderült, a Real Madrid nem akarja meghosszabbítani Isco Alarcón szerződését, mely június 30-án jár le, ennek okán pedig megnyílt a lehetőség a játékos előtt, hogy szabadon tárgyaljon bármely klubbal, mely érdeklődik iránta. A baj csak az, hogy a klub, mellyel a tárgyalások folynak, a Barca, ami nem kicsit böki a Real csőrét.

A Barcának pedig kifejezetten szimpatikus, hogy jóformán az ölükbe hullik egy ilyen lehetőség, ráadásul Xavi is kifejezetten kedveli a játékost, ezért nem haboztak, és meg is keresték a játékost, hogy érdeklődjenek tervei iránt a jövőre nézve – számolt be a fichajes.net. Soron kívül Vitézy Dávid visszaszólt Lázár Jánosnak: javaslom egy hársfatea elfogyasztását

Egyes szakértők szerint nem elképzelhetetlen, hogy Xavi lesz az, aki végül minden szálat megmozgat majd, hogy megszerezze a játékost, hiszen mindenki tudja, hogy nagyon kedveli őt, és egyébként is tökéletesen illene abba a projektbe, amit a Barca megkezdett, csapata megerősítésére a következő szezonra.

Lehetséges, hogy Xavi maga fogja felvenni a kapcsolatot a játékossal, és közvetlenül fogja megkeresni a Barca ajánlatával, s bár egyelőre nem tudni, hogy a Barca sportvezetése miként látja a helyzetet, annyi biztos, hogy az ő figyelmüket sem kerülte el, hogy milyen komoly fejlődésen ment keresztül Pedri, Gavi és Nico, akiknek épp kapóra jönne egy olyan mentor, mint Isco.

S bár egyelőre semmi sem biztos, az szemmel látható, hogy az elmúlt néhány szezonban a játékos eléggé háttérbe szorult, és szinte alig lehetett látni a pályán, sőt, egyenesen úgy tűnt, mintha ki lenne közösítve. Azonban ha Xavi kezébe kerül az ügy, abban is biztosak lehetünk, hogy mindent meg fog tenni azért, hogy a játékos újra formában legyen, és megmutassa a világnak, hogy még közel 30 évesen is profin játszik.