Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,41 Ft
Euró
388,89 Ft
Font
454,33 Ft
Bitcoin
59,102 $

Vasvári Vivien gyerekkori képe, még a 90-es évek elejéről

Vasvári Vivien egy nagyon régi képet mutatott meg, amin édesapjával közösen szerepel kerékpározás közben,

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Talán még mindig sokan nem tudják, hogy Vasvári Vivien egykor kiváló atléta volt, többszörös országos bajnokként hívta fel magára a figyelmet, illetve a magyar válogatottban is szerepelt síkfutóként.

Rengeteg munka van mögötte, és a sportnak hála megismerkedett azzal a tulajdonságával is, milyen amikor igazán kitartó. Egy sport, amiben a kitartás a legalapvetőbb tényező, és mivel ilyen sikeres volt benne, nem lehetett kérdés, hogy komoly tehetség. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Már soha nem tudjuk meg, hogy mi lett volna, ha a pekingi olimpia előtt nem sérül meg súlyosan, ami miatt éveket hagyott ki. Az egy rettentő nehéz időszak lehetett számára, hiszen olyasvalamit kellett elengednie, amiért mindig is küzdött.

Exatlon: újabb információk Dorci és Patrik kapcsolatáról

Amit akkor a sors elvett tőle, azt a médiában később visszaadta, és manapság az egyik legismertebb híresség. Több mint 600 ezer követője van az Instagramon, ami egy egészen elképesztős szám, magyar szinten különösen.

Lapozó: 1 2

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.