Dollár
436,99 Ft
Euró
423,41 Ft
Font
475,15 Ft
Bitcoin
19,222 $

Exatlon: újabb információk Dorci és Patrik kapcsolatáról

Fotó: Facebook/Exatlon Hungary
not image

Hujber Dávid

2022. január 11. - 10:19

Patrik nagyon várja haza Dorcit, jó érzésekkel tölti el, amikor a lányra gondol, aki nehezen viselheti a bajnok hiányát.

Korábban már beszámoltunk a nagy hírről, hogy az elsőként a versenyből kiesett Patrik mélyebb érzéseket táplál az egyik versenyzőtársa iránt, aki történetesen a kihívók egyik versenyzője.

Soron kívül Döntött a finn kormány, nem látják szívesen az oroszokat 

Sokan találgatni kezdtek, még csak azt sem lehetett tudni, hogy az Exatlon Hungary All Star egyik kihívójáról van-e szó. Röviddel ezután, amikor a kihívók megtudták, hogy Patrik kiesett, Dorci elsírta magát, ami több mint beszédes volt.

A fiatal lány először nem akarta kommentálni a dolgot a verseny előtt, hiába érdeklődött Monoki Lehel, a verseny műsorvezetője, hogy mi van a két fiatal között. A kihívó azonban végül elismerte, szorosabb a kapcsolat közöttük, mint bárki mással, és már odahaza, a műsor előtt kialakult ez közöttük, majd egyre inkább elmélyült.

„De úgy jöttünk ki, hogy nem szeretnénk ezt nagy dobra verni, nem szeretnénk, hogy erről szóljon minden, viszont ez kicsit hamarabb kibukott, mint szerettük volna” – idézte Dorit a Blikk, akik szintén beszámoltak a nem várt hírről.

A vívó a Bors kérdésére azt mondta, biztos benne, hogy rosszul érinti Drocit a kialakult helyzet, és hagyhatott maga mögött egy kis űrt, és számára sem volt ideális, hogy nem tudtak elköszönni egymástól.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.