Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,02 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
59,366 $

Kiderült, hová tűnt Istenes Bence, és miért nem vállal nyilvános szereplést

Istenes Bence hírt adott magáról, és elmondta, mi áll ennek az egésznek a hátterében, miről is szól ez most az életében.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindenki életében vannak olyan pontok, amikor szimplán szeretné megtalálni magában azt az utat, amire szüksége van. Önmagunk felfedezése az egyik legcsodálatosabb és legtermészetesebb dolog, különösen, ha tudatosan csináljuk.

Az ember nemcsak testileg képes fejlődni, hanem odalent mélyen is, a tudatában. Istenes Bence sem különbözik másoktól, ugyanúgy szüksége van ezekre a dolgokra, és most elmondta, miért nem hallottunk róla egy ideje. Soron kívül Repülő Suzukit kaptak lencsevégre Kőbányán – ezért kell körültekintően előzni (videó)

„Boldog új évet először is Mindenkinek! Rövid helyzetjelentés, mivel non stop csörög a telefonom, viszont senki nem ér el…” – írta posztjában Bence, aki általában aktív a médiában, de most elvonult.

Nádai Anikó először nem tudta, hogy ez a valóság-e, amikor megkérték a kezét

„Az El Caminot tolom szilveszter óta… Szeretnék egy kicsit befele fordulni, töltődni, megtalálni a lelkemet, amit a sok munka és a társadalmi elvárások közepette valahol elvesztettem.”

Lapozó: 1 2

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.