Nádai Anikó először nem tudta, hogy ez a valóság-e, amikor megkérték a kezét

Fotó: Instagram/Nádai Anikó
not image

Hujber Dávid

2022. január 11. - 09:05

Még az is eszébe juthatott, hogy talán egy átverés része, annyira váratlanul érte a dolog, de végül nagyon-nagyon jól sült el a leánykérés.

Anikó a Reggeli műsorában beszélt a dominikai kalandról, ahol nagyon jól érzik magukat, nem panaszkodnak, és ahogyan az RTL Klub sztárja fogalmazott, szerencsések, hogy egy ilyen csodálatos helyen lehetnek.

Már a második napon leégtek, mert nem figyeltek, hogy a nagy melegben a szél is fújt, illetve néha az eső is esik. „Az idevezető út az nagyon-nagyon hosszú volt. 10 és fél órát utaztunk Frankfurtból idáig. Kicsit nehezen bírtuk.”

Horváth Gréta férje a Dancing with the Stars sztártáncosa miatt szállt ki a kapcsolatból?

Anikóékat azonban a dominikai környezet erősen kárpótolja, bár a Covid hatása ott is érezhető, már csak a maszkhasználat miatt is egyes helyeken. A nyaralással kapcsolatos érzések azonban ugyanúgy megvannak bennük, és természetesen az eljegyzés is szóba került.

„Én egyáltalán nem számítottam erre, bevallom őszintén. Olyannyira nem számítottam erre, hogy hirtelen azt sem tudtam, hogy most ez valóság-e, vagy átverés, ami éppen történik velem.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.