Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Saját kriptovaluta bevezetésén gondolkodik a PayPal

A világ egyik legnépszerűbb pénzküldő szolgáltatása saját stablecoin kibocsátását célozta meg, amellyel újabb fejezetet nyithat a kriptoeszközök széleskörű elfogadása kapcsán.

...svg content...Twenty20
PC

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Paypal kriptoeszközökért és digitális fizetőeszközökért felelős igazgatója szerint a legtöbb stablecoin előtt komoly piaci akadályok állnak, hiszen csak nehezen skálázhatóak. Ennek oka, hogy az Ethereum ERC-20 sztenderdjei szerint fejlesztik őket, ami lassúvá és drágává teszi a használatukat – olvasható a Portfolio beszámolójában.

A PayPal éppen ezt kívánja kijavítani az új fejlesztéssel, a cég vezetői ugyanis kijelentették, a stablecoin kibocsátása után mindenben igyekezni fognak együttműködni a pénzügyi szabályozótestületekkel. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A Facebook-tulajdonos Meta is már régóta szeretne saját stablecoint, amely a tervek szerint a Diem nevet kapta volna. A projektért felelős leányvállalata, a Novi viszont már elindított egy kriptotárca-szolgáltatást, amelyben egyelőre még csak a Paxos USDP stabelcoinja kapott helyet – írta a lap.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.