Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,13 Ft
Euró
385,55 Ft
Font
448,54 Ft
Bitcoin
61,720 $

Orbán Viktor vasárnap este is üzent

Két olyan számadatot is közzétett, amik között hatalmas a differencia, sok új munkavállaló lett Magyarországon.

...svg content...Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor is gőzerővel készülhet a választásokra, de nemcsak a jövő van fókuszban, hanem a jelen is. Ennek részeként sorra jelentik be a különböző béremeléseket, illetve az egyéb más támogatásokat.

A korábbi időszakban szinte minden napra jutott egy fontos bejelentés, a Covid sem tudta padlóra vinni a magyar gazdaságot, ami erős lábakon áll. Ahogyan Orbán is fogalmazott, Magyarország előre megy, nem hátra. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Vasárnap a nap első felében már posztolt egyet a miniszterelnök, majd pár órával később ismét. Ezúttal a munkavállalók számát mutatta meg, ami 2010-ben 3 millió 600 ezer volt, addig ez 2022-ben már 4 millió 700 ezer.

„Magyarország előre megy, nem hátra!” – írta a posztjában Orbán Viktor.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.