Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,55 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
452,35 Ft
Bitcoin
66,550 $

ByeAlex vacsorázni ment, nem is akárhogyan

Nem lehet azt mondani, hogy Alex ne lenne feltűnő jelenség, jelenleg mindennél könnyebb felismerni, enyhe túlzással kilométerekről is látni.

...svg content...Fotó: Instagram/ByeAlex
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az X-Faktor mentora régóta van a szakmában, sok mindent megélt már, jót és rosszat is. Rengeteg tapasztalattal rendelkezik, már a közösségi médiában is, az esetek többségében pontosan tudhatja, hogyan fognak reagálni egy-egy posztjára.

Azt sem mondhatjuk, hogy ByeAlex meg akarna felelni az embereknek, mert távolról sem. Ő az egyik olyan sztár, aki messze nem akar megfelelni senkinek, szimplán önmaga igyekszik lenni, ettől is olyan egyedi karakter. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Megannyi kis apróság játszik szerepet abban, ha valaki sikeres, Alex évek óta kihagyhatatlan figurája a zeneiparnak, és valószínűleg ez így is marad. Mindig képes megújulni, ami az egyik kulcsot jelenti a sikeres pályafutásában, legyen szó például a megjelenéséről.

Legutóbb például szőkére festette a haját, majd a vártnak megfelelően özönlöttek a vélemények, és nem mindig voltak pozitívak. Akadtak nagyon negatív üzenetek is, néhol minősíthetetlen hangnemben, és ez néha átlép egy határt.

Lapozó: 1 2

Azonnali hatállyal kirúghatja a Barcelona Xavit egy nyilatkozata miatt

Egyre furcsább dolgok történnek Barcsában, miután hónapokon át vártak Xavi döntésére, most pedig mégis kirúghatják.