Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Vadonatúj next-gen konzol jelenhet meg két év múlva

Egy bennfentes iparági elemző előrejelzése szerint a Nintendo 2024-ben adhatja ki következő generációs konzolját, így elképzelhető, hogy a régóta pletykált Switch Prót mégsem dobják piacra.

...svg content...Unsplash
Konzol/Videójátékok

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Nintendo Switch már közel öt éve van a piacon, ezért nem véletlen, hogy a rajongók már a konkurencia felé kacsingatnak, hiszen lassan elavulttá válik a technológia, hiába újítottak rajta az OLED változat forgalomba hozatalával.

A gamesindustry.biz portálon megjelent riportban Piers Harding-Rolls iparági analitikus több más elemzővel is beszélt, hogy megtudja, pontosan mire készülhetnek a gyártók 2022-ben, illetve az azt követő években. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Harding-Rolls egyik jóslata szerint 2024-ben debütálhat majd egy új Nintendo-konzol, mivel azt feltételezi, hogy már nincs értelme tovább húzni a Switch támogatását, és egy átmeneti, úgynevezett középgenerációs játékgépben sem lát értelmet.

Habár az ötlet valóban kiválónak tűnik, a csúcstechnológia széles körben való elérhetőségének biztosítása korántsem lesz egyszerű feladat, a chiphiány ugyanis rányomhatja bélyegét a next-gen masinára, mivel a krízis vége egyelőre távoli ábrándnak számít, így kérdéses, végül hogyan sülhet el a frissítés.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.